Történt, hogy valahol fél füllel hallottam róla, valahol fél szemmel láttam róla egyet és mást és félretettem, mikor lekvárt készítettem. 3 kg meggynek lett ennyi magja, egy órát főztem és aztán áttakarítottam róluk a maradék gyümölcshúst és zörgősen szárazra szárítottam a napon pár hét alatt.
Aztán tegnap párnává-vált! :)
Aztán tegnap párnává-vált! :)
Szóval meggy, és nem cseresznye, itt a válasz a kérdésemre :)
VálaszTörlésÁllati jó lett a párna, a pöttyös anyag, főleg a hímzés!!!
A meggymagról én is hallottam, hogy nagyon jó.
Gratulálok. Szerintem ez a műved viszi nálam a párnát az összes eddigi közül!
Köszönöm! Igyekszem fejlődni, van még hová, nagyban besegít az, hogy a varrógép úgy tűnik hajlik a kompromisszumra és együtt dolgozik velem - legalábbis sokkal inkább, mint eddig. :)
TörlésA pöttyöket én is imádom, meg a kockákat meg a csíkokat... :D